fbpx

Uslovi prodaje

Uslovi i pravila kupovine

Opštim uslovima korišćenja usluge utvrđuju se uslovi pod kojima Korisnik može izvršiti kupovinu i plaćanje roba i usluga iz ponude Tango P.R.
Tango P.R. zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom odnosno izmenom ponude i/ili pozitivnih zakonskih propisa izvrši promenu ovih uslova, o čemu će Korisnici biti obavešteni.
On-line prodaja (trenutno) važi isključivo za teritoriju Republike Srbije.
Pravo kupovine imaju osobe starije od 18 godina. Naručivanje se vrši izborom artikala i količine. Prilikom izbora svakog novog artikla program će vam na odgovarajući način omogućiti uvid u trenutni saldo. Odabrane proizvode uvek možete pogledati, dodavati i uklanjati iz svoje korpe. Po završetku izbora artikala dužni ste da precizno i korektno popunite formular sa svojim podacima.

Opis proizvoda:
Nastojimo da proizvode opišemo što je tačnije moguće. Ne garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Boja proizvoda može da bude različita od prirodne u zavisnosti od tipa i kvaliteta monitora kao i od postavke boja na monitoru. Tango P.R. ne snosi odgovornost ako boja kupljene robe nije identična onoj koja je reprodukovana na monitoru.
Tango P.R. ne daje nikakve garancije za proizvode i/ili usluge koje se mogu kupiti posredstvom usluge shop-a uključujući i sve izražene ili implicitne trgovačke garancije, osim eksplicitno navedenih u okviru ovih uslova korišćenja.
Tango P.R. nije nikog ovlastio da u njegovo ime i za njegov račun daje garancije bilo koje vrste i Korisnik se ne može osloniti na bilo koje izjave garancije osim eksplicitno navedenih u okviru ovih uslova korišćenja.
Ukoliko proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu, možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Politika privatnosti:
Podaci kupca koji se daju prilikom registracije na sajtu www.tangoks.com se čuvaju u maksimalnoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi i koriste se isključivo za narudžbine. Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona i slično).

Saglasnost i promena uslova:
Tango P.R. zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na Internet prezentaciji (web shop-u) bez obaveze prethodne najave.

Tango P.R. nije odgovoran za bilo koju vrstu ili iznos naknade štete koja proizilazi u vezi sa korišćenjem proizvoda kupljenih putem korišćenja usluge shop-a. Ova odredba o ograničenju odgovornosti se odnosi na štetu bilo koje vrste, uključujući direktnu, indirektnu, konsekventnu, slučajnu ili namernu, gubitak podataka, prihoda ili profita i sl. kao i bilo koju štetu nastalu Korisniku i/ili trećim licima.
Procedura plaćanja:
Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su date u dinarima.

Način plaćanja

Korisnik naručenu robu i usluge može platiti:

  • uplatom na tekući  račun,
  • pouzećem pri preuzimanju robe od kurirske službe.

Način isporuke:
Isporuku vršimo kurirskom službom na teritoriji republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je radnim danima od 9 – 15 h za prijem robe, a isporuka se radi i subotom od 9 – 13 h. Cena poštarine je 300 din po standardnoj kutiji (30x30x50cm) u koju staje roba težine do 10kg. Za porudžbine čiji iznos je veći od 4500, 00 din troškovi dostave su besplatni!

Rok isporuke:
Robu koju ste poručili i za koju je sa naše strane data potvrda biće Vam isporučena na  željenu adresu  od strane službe ekspresne dostave pošiljki u roku ne dužem od 48h, osim u slučaju kada je porudžbina plasirana tokom vikenda ili praznika, u tom slučaju se rok računa od prvog radnog dan nakon vikenda/praznika.
Napominjemo da naznačeni rok dostave počinje da teće sledećeg dana od dana kada je porudžbina plasirana, odnosno, potvrđena.

Reklamacija i zamena: 
U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod, budite slobodni da nas kontaktirate putem e – maila: info@tangoks. Potrudićemo se da Vam što pre, a najduže u roku od 8 dana od dana prijema odgovorimo na reklamaciju i iznesemo predlog za njeno rešavanje. Kupac ima pravo da se u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe predomisli i robu vrati prodavcu. Prodavac u ovom slučaju ima obavezu da vrati novac kupcu. Troškove povraćaja snosi kupac. Ukoliko artikal ima fizička oštećenja, nastala prilikom transporta ili njegove karakteristike ne odgovaraju onim koje su navedene na sajtu, možete ga vratiti. Mi ćemo Vam u roku o 15 dana poslati novi artikal ili vratiti Vaš novac. U ovom slučaju troškove povraćaja snosi dobavljač. Ukoliko procenimo da je oštećenje nastalo zbog neadekvatnog rukovanja, nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

Vaš Tango P.R.