fbpx

O nama

 

TANGO P.R. Kruševac je proizvodna radnja sa sedištem u Kruševcu.

Dugogodišnje iskustvo u ovoj proizvodnji garantuju permanentni kvalitet proizvoda. Od samog početka i pojave prvog našeg proizvoda TANGO FRESH (home fresh) proizvodna filozofija naše firme temelji se na dobrom kvalitetu i savremenom dizajnu proizvoda.  U prilog tome govore sami proizvodi koji još uvek traju od prvog dana njihovog pojavljivanja na tržištu.

Naš najpopularniji proizvodi su specifični proizvodi kućnog tekstila za naš region. Prema broju proizvedenih i prodatih kuhinjskih krpa u Srbiji spadamo u najvećeg proizvođača ovog artikla u regionu, sa godišnjom stopom rasta proizvodnje od 50%. U toj vrsti asortimana imamo i razne srodne proizvode – stolnjaci,nadstolnjaci, posteljine… Sve popularniji proizvod predstavljaju i tekstilne torbice kao ekološka zamena za plastične kese.

Iz oblasti kućne kozmetike proizvodimo WC fresh i WC blok, dve varijante proizvoda za negu i dezodorisanje wc šolje. Ovi proizvodi su zahvaljujući višestruko nižoj ceni od stranih konkurenata brzo našli put do mnogih kupaca. Takođe smo delimično zašli i u oblast lične higijene proizvodnjom after shave BRICC preparata za negu lica, kolonjske vode sa kvalitetnim i modernim mirisnim notama iz Francuske.

Kako smo posvećeni raznorodnim mirisima, i dizajniranju specifičnih pakovanja, kreirali smo proizvod koji je namenjen pravoslavnom obredu kađenja – Tamjan i briketi.  Na ovaj način smo korisnicima dva proizvoda dali mogućnost da u jednom imaju oba elementa, što do sada nije bio slučaj.

Naša želja nije da proizvodimo i pakujemo veliki broj artikla, već da otkrivamo specifične potrebe potrošača i tržišta, koje do sada  nisu bile zadovoljene.  Verujemo da ćemo i ubuduće tržištu pružiti nove nestandardne  i inovativne artikle na obostrano zadovoljstvo.

U tom cilju pozivamo sve nase kupce i korisnike proizvoda da svojim primedbama i sugestijama kroz kontakt preko mail-a info@tangoks.com, poboljšaju i obogate naš asortiman.

Tango P.R. Kruševac


    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit lacus, a iaculis diam.

Naše prednosti

Nove ideje

Moderan dizajn

Fleksibilnost

Najbolje cene